+32 (0)58 28 77 71 info@tuinmachinespeter.be

Algemene Voorwaarden

Verwerking van persoonsgegevens

Wij verkrijgen of verwerken geen persoonsgegevens via deze website. Buiten deze website om houden wij enkel lokaal de gegevens bij van klanten en andere contactpersonen om met u te kunnen communiceren. Tenzij u dat wenst worden deze gegevens niet verwijderd na een bepaalde periode. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden of andere bedrijven.

Welke gegevens houden we bij?

Wij houden enkel onderstaande gegevens bij indien u deze aan ons hebt doorgegeven.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Faxnummer

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?

We gebruiken uw gegevens voor communicatie doeleinden zoals informeren rond verkoop van machines, leveren van onze service, versturen van facturatie, etc.

Inkijken van uw persoonsgegevens

Indien u uw persoonsgegevens wenst na te kijken, gelieve ons te contacteren met deze vraag. Onze contact informatie is beschikbaar op de contact pagina.

Verwijderen van uw persoonsgegevens

Indien u wilt dat we uw persoonsgegevens verwijderen, gelieve ons te contacteren met deze vraag waarna wij uw gegevens verwijderen uit ons bestand. Onze contact informatie is beschikbaar op de contact pagina.

Website statistieken

Wij houden website statistieken bij via google analytics. Deze data wordt enkel gebruikt voor informatieve doeleinden om een beter inzicht te hebben op de bezoekers van onze webpagina.